Clinics

Clinics

In 2018 komen de volgende 

internationaal gerenomeerde instructeurs naar Equilibrio:

Belinda Bolsenbroek

Belinda Bolsenbroek geeft wereldwijd les aan dressuurruiters die uitkomen in de sport (grandprix niveau), ruiters met revalidatiepaarden en ze geeft clinic's in de Klassieke Dressuur tot aan haute ecole niveau.


Ze was de eerste Ridder in de Academische Rijkunst in Nederland en heeft de Academische Rijkunst groot gemaakt door Bent Branderup naar Nederland te halen en een aantal ruiters op te leiden tot squires en ridders voordat ze naar Australie emigreerde.


Belinda spreek Nederlands, waardoor haar lessen voor iedereen goed te volgen zijn.


In de theorieblokken die ondersteund worden door powerpoint presentaties, zal Belinda u meer uitleg geven over haar kijk op de training van paarden.

Ze is gespecialiseerd in het onderwijzen van een correcte biomechanise trainingswijze en schenkt hier, in haar lessen, zeer veel aandacht aan.

 • Angel Cid Camas

  Angel Cid Camas werkt sinds 1985 als Jinete en Professor op de Real Escuela Andalusian del Arte Ecuestre in Jerez, een van de 4 oudste rijscholen in Europa, welke zijn:


  - Spanische Hofreitschule in Wenen,

  - Cadre Noir in Saumur,

  - Real Escuela Andalusian del Arte Ecuestre in Jerez,

  - Escola Portuguesa de Arte Equestre in Lissabon.


  Angel is een vriendelijke man en zeer toegankelijk voor iedereen. 

  Genieten en vooral plezier hebben in het rijden en samenwerken met uw paard vind Angel één van de belangrijkste punten tijdens zijn lessen.


  Klassieke dressuur is de oudste wijze van paarden opleiden. Bij deze vorm van dressuur geeft u uw paard de tijd om te groeien, zowel geestelijk als lichamelijk. Het belangrijkste is om tijdens de training op het juiste moment te belonen en om op tijd te stoppen.

  Het uiteindelijke doel is een zo groot mogelijke harmonie tussen u en uw paard te creeeren.